Faciliteiten

 

Tropicana Apartments maakt deel uit van een groepje van 3 kleine resorts. Deze resorts liggen naast elkaar en hebben een gemeenschappelijke receptie, duikfaciliteiten en restaurant/bar.

 

 

Duikfaciliteiten

Onze duikpartner Wannadive runt bij Tropicana Apartments een service station. U heeft 24 uur toegang tot tanks (lucht en/of nitrox) Tevens bieden wij U de mogelijkheid duik- en/of snorkelmateriaal te spoelen, drogen en veilig op te bergen.

 

 

Restaurant/Bar

Tropicana Apartments beschikt over een gezellig restaurant en een leuke bar. Dagelijks wordt een ontbijt geserveerd , meermaals wekelijks diner (thema-avonden).

Onze gezellige bar is dagelijks van 17-21 uur geopend en biedt de mogelijkheid samen met andere gasten en lokale bewoners de belevenisen van de dag te bespreken onder het genot van een ijskoud drankje en een kleine snack.

Regelmatig hebben wij live-music. Wekelijkse hoogtepunt is onze beroemde BBQ met gratis rumpunch.

 

Receptie

Onze receptie is dagelijks geopend van 08.00 - 21.00 en kan U helpen bij alle mogelijke vragen. Tevens kunt U hier terecht voor het huren van een auto, organizeren van een dagtrip of een geheime tip voor een goed restaurant.
Natuurlijk ook gewoon voor een gezellig praatje of een bakkie koffie.